Вход за служители

Да направим живота по-сигурен!

VTA Security Service е специализирана компания за обезпечаване на комплексната сигурност на: Физически и юридически лица. Банкови и фирмени структури. Държавни учреждения и институции. Болници и учебни заведения. Промишлени, търговски и строителни обекти. Спортни комплекси и стадиони. Масови мероприятия. Курорти и хотели. Развлекателни комплекси. Нощни клубове и обществени заведения.

Ние сме една от лидерите на пазара в проектиране, изграждане и поддръжка на системи за сигурност и охрана на мега търговски обекти от типа Мол:
City Center Sofia, South Mall Sofia, Mall Varna, Mall Two Towers Varna, Pfohe Mall Varna, Park Mall Stara Zagora, Mall Samokov, Beauty Zone stores, Technomarket Europa.

VTA Security Service е основана през 1994г. През изминалите 16 години, ние успяхме да превърнем нашата организация в конкурентно способна компания, с опит и традиции в областта на охраната и сигурността. За да достигнем до максимален брой клиенти, създадохме обособена териториална мрежа от клонове и представителства, разположени във всички големи градове на страната. Днес с гордост можем да заявим, че организираме безопасността на повече от 8000 обекта в Република България. Нашата дейност е насочена към реализирането на пълен пакет от мерки за сигурност, гарантиращи Вашето спокойствие и защита. Основната ни цел е да осигурим резултатно, професионално и насочено към индивидуалните нужди обслужване на своите клиенти, като предложим високо качествени и конкурентно способни услуги.

VTA Security Service има внедрена Система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на Европейският стандарт ISO 9001:2000, ISO 9001:2008 с цел създаване увереност на своите клиенти, че ще получат услуги съобразени с техните очаквания, както и с приложимите нормативни разпоредби и изисквания. Компанията е сертифицирана от Австрийската организация Quality Austria и Международната организация IQNet. Официално декларираме своята Политика по качество , като се стараем да бъде прилагана и поддържана във всички нива на организация.

ВТА ООД, 1756, София, България, Студентски град, бл. 60 // Тел.: +359 2 868 73 68, Факс: + 359 2 868 72 18, E-mail: office@vta.bg