Мониторинг - VTA Security service
151
page-template-default,page,page-id-151,page-child,parent-pageid-122,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

СОТ

Видео наблюдение

Контрол на достъп

Известяване за пожар

Мониторинг

УВЕДОМЛЕНИЕ ОТ 25.01.2023

Уважаеми клиенти,

Нашият стремеж е, да осъществяваме и предлагаме качествени услуги. Поради тази причина и за да продължим да работим в тази насока, уведомяваме Ви че индексацията на месечните такси за услугата, която предлагаме за охрана със СОТ, ще бъде в размер на 2 Евро месечно за физически лица и 3 Евро месечно за юридически лица. Таксата за Мониторинг ще бъде увеличена с до 20 % , съобразно увеличението на минималната работна заплата и други съпътстващи компоненти.

Повишението на месечните такси е продиктувано от нарастващата в страната инфлация, увеличения размер на  минималната работна заплата и непрекъснато поскъпване  на всички основни за бизнеса ни стоки и  услуги.

Промените ще влязат в сила, считано от 01.02.2023 г.

Нова ера в сферата на видеонаблюдението! Мониторинг!

Мониторинг е услуга, осигуряваща Ви най-надеждната защита, сигурност и контрол от специално обучени за целта професионалисти. Мониторингът е подходяща инвестиция за оптимално 24-часово видеонаблюдение, включващо контрол над персонал; следене за изпълнение на работните ангажименти; управление на отварящи и затварящи аларми на търговски обекти, офиси, частни домове и др.  и постоянна връзка с отговорните лица.

Най-модерната Мониторинг система Ви дава възможност да погледнете по нов начин на Вашето бизнес развитие, като контролирате оптимално риска и предотвратявате на 100% злонамерени действия чрез услугата Мониторинг, предлагана от VTA Security Service.

Бързо и ефективно реагиране със СОТ патрули срещу евентуални престъпни намерения – това е Вашият Мониторинг!

Бъдете спокойни – ние гледаме!

Олег Стоянов
моб. тел.: (+359) 886 661 545
E-mail: ostoyanov@vta.bg

Нина Николова
моб. тел.: (+359) 876 225 222
E-mail: nnikolova@vta.bg

    Call Now Button0700 11 882